Slagelsekorets dirigent Bent Påske er efter næsten 10 år trådt tilbage og har overladt dirigentpodiet til Jette Hallig.

Bent blev Slagelsekorets dirigent i 2013 fordi koret havde søgt en erfaren kordirigent til at overtage ledelsen af koret. Bents liv har været fuld af musik og især kormusik. Denne store erfaring kom koret til gavn gennem de mange år hvor Bent var korleder.

Utallige er de gode koncerter som Bent har stået som skaber af og som dirigent for. Altid med gode og afvekslende programmer.

Som ny dirigent har koret været så heldige at kunne overtale et af korets mangeårige sopranmedlemmer Jette Hallig til at påtage sig opgaven. Fordelene er mange, Jette kender koret indefra og koret kender Jette. Desværre betyder det jo så også at vi “mister” en god sopran. Men det tænker vi kan opvejes af tilførsel af nye medlemmer.

Vi er derfor åbne for at nye kormedlemmer kan melde sig ind i koret. Både herrer og damer.

close

Bliv opdateret om korets aktiviteter via vore nyhedsbreve

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved et klik nederst på e-mailen.
Vi passer på dine personoplysninger. Se Slagelsekorets GDPR-side