Koret deltog i week-enden 29. – 30. september 2018 i et festligt arrangement i Korsør arrangeret af Danske Folkekor. Sammen med korsangere fra mange andre kor sang og øvede vi operettesange med henblik på en koncert i Kulturhuset i Korsør om søndagen den 30. september.

Wienertrioen og sopran Dorthe Elsebet

Operettestævnet genoplivede wieneroperettens stemning ved et stævne med operasangerinden Dorthe Elsebet og Wienertrioen sammen med korsangerne. Sammen med koncerten var der skabt caféteater med servering ved borde, så publikum og stævnedeltagere følte sig hensat til de gode, gamle dage i operetteland.

Operattekoret
Det store oprettekor
John og Dorthe Elsebeth i “Dansen går og hjertet slår” fra “Den Glade Enke”

Bliv opdateret om korets aktiviteter via vore nyhedsbreve

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved et klik nederst på e-mailen.
Vi passer på dine personoplysninger. Se Slagelsekorets GDPR-side