Før verden gik af lave fik Slagelsekoret, af Slagelse kommune, et tilskud til at lave en række koncerter for enlige og gamle i Slagelse Kommune. Med de gældende corona-restriktioner lykkedes det dog ikke at få koncerterne op og stå. 

I stedet ville vi så synge på græsplænen uden for plejecentrene, men det var også en besværlig opgave hvor det ville blive nødvendig med forstærkning i form af mikrofoner og højtalere. Og vi havde ingen idé om hvordan det ville komme til at lyde.

I stedet valgte koret at lave en indspilning af en Corona-sikker Julekoncert på CD med alle de kendte julesalmer og -sange.

Optagelsen foregik i Skælskør Kirke:

På grund af Covid-19 måtte optagelsen foretages siddende og med 2 meters afstand mellem korsangerne. På billedet her over ser man koret under en pause hvor man bliver siddende på sin plads, og hvis man rejser sig og går, så er det bare på med mundbindet.

1000 CD’er er nu uddelt på kommunens plejehjem

I ugerne op til jul 2020 uddelte vi de mange CD’er til plejehjem, Kirkens Korshær, Røde Kors besøgsvenner, Y-Mens klub osv. osv.

John Anderberg på plejecenter Smedegade – Slagelse

Bliv opdateret om korets aktiviteter via vore nyhedsbreve

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved et klik nederst på e-mailen.
Vi passer på dine personoplysninger. Se Slagelsekorets GDPR-side