Søndag den 13. marts afholdt Slagelsekoret sin 50 års jubilæumskoncert i Sct. Mikkels Kirke. Koret bestod af 33 medlemmer hvoraf halvdelen var tidligere medlemmer af koret som havde sagt ja til at fremføre et række numre som koret tidligere har opført. En kavalkade af numre som repræsenterede korets spændvidde inden for korsang. Numrene blev krydret med kommentarer og små anekdoter ved de tre der havde været med i koret længst, nemlig Else Strandbygaard, Frode Jensen og John Anderberg.

Anne Kristensen og Mogens Jensen spillede til flere af numrene på henholdsvis fløjte og klaver. På orgel deltog endvidere tidligere medlem og nuværende organist ved Kastrup kirke, Niels Henrik Jessen ved nogle af værkerne, bl.a. Niels W. Gades Morgensang af Elverskud.

Niels Henrik Jessen spillede desuden 4 små stykker af Carl Nielsen på orglet.

Koncerten blev overværet at ca. 130 publikummer.

Velkomst ved formanden
Bent dirigerer fællessangen
Jette Hallig på dirigentpodiet

Bliv opdateret om korets aktiviteter via vore nyhedsbreve

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved et klik nederst på e-mailen.
Vi passer på dine personoplysninger. Se Slagelsekorets GDPR-side