Jeg er tiltrådt som dirigent i Slagelsekoret den 1. maj 2022. Det er resultat af, at Bent har valgt at stoppe, og jeg har længe overvejet at finde et kor at arbejde med. Gennem ca. 25 år har jeg været medlem i Slagelsekoret, har dog også været reserve-dirigent ind imellem. For mig er korsang noget, der spreder glæde. Det er socialt og giver mange fine oplevelser, når man laver musik sammen med andre.

Da koret har et fyldigt og alsidigt repertoire for 3-4 stemmer, kommer jeg til at bevare og udvide korets kendskab til en række rytmiske og klassiske værker, ligesom vi skal synge arrangementer af både skandinaviske viser, ældre klassiske værker på dansk, engelsk, latin og tysk, og underholdningsmusik. Jeg betragter stemmetræning som en del af en god koraften.

Vi vil modtage inspiration ved at deltage i events med Danske Folkekor og Kor72, da koret har tilknytning til begge organisationer. Vi tager stadigvæk imod invitation til at optræde i kirker, forsamlingshuse og til mærkedage, og korets årlige traditioner med øvedage og fester betragter jeg som uundværlige.

Min baggrund er sang i kirkekor i Lyngby ved København, musikuddannelse ved Københavns Universitet og mange år med kor og musik ved Sorø Akademis Skole. De senere år har jeg undervist i klaver ved LOF. Når jeg ikke spiller og synger, underviser jeg i tysk ved en folkeskole i Kalundborg, laver frivilligt arbejde i Dansk Ornitologisk Forening, og så spiller jeg golf. Jeg er gift og har ingen børn.